Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

E, θα το ξυρίσω!

..το κεφάλι μου. Δεν υποφέρεται..!
Τα παίρνω με τους άντρες που καραφλιάζουν και τους λείπουν οι ΤΡΙΧΕΣ!
Ξύπνησα με 2 σπυράκια πίσω από το αυτί, και για όλο αυτό ευθύνεται το μαλλί και ο ιδρώτας, και λούζομαι και 2 φορές τη μέρα, ανάθεμα το σαμπουάν της πολυεθνικής!
Κάθε καλοκαίρι τα ίδια!
Αααασταδγιάλα, θα γίνω γλόμπος!

11 σχόλια:

  1. κι εδώ τα ίδια... ο ιδρώτας μου έχει γ.... το μέτωπο. Έχω πιο πολλά σπυράκια κι από το νιάνιαρο τον Bieber :) Ψήνομαι να τα κόψω κοντά, μπάφιασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα εμένα ρε pink, ΕΙΝΑΙ κοντά! Ο σβέρκος μου είναι ξυρισμένος γαμώ τις λαμπερές καράφλες! Κι όχι τίποτα άλλο, επειδή έχω βάλει αλοιφή, θα κυκλοφορώ κι όλη μέρα με το φακιόλη/κορδέλα, λες και είμαι 12!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το χειρότερό μου είναι το καλοκαίρι με το αντηλιακό προσώπου. αντηλιακό, αλάτι, ξανά αντηλιακό, ξανά αλάτι, έρχεται και γίνεται το πρόσωπο σαν ναρκοπέδιο. Θέλω μια βδομάδα με γλυκό νερό για να συνέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψαράκι μην κουρευτείς σ΄ έφαγα!

    έφη, τί αλοιφή; πράσινη; και κυκλοφορείς έτσι στο δρόμο; μουαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι, υδροκορτιζόνη (να σκάσει κεφάλι να του αλλάξω τα φώτα) λευκή είναι, και μετά από λίγο δε φαίνεται. Η κορδέλα είναι που με κάνει γελοία.. (μουαχαχαχα)
    Γελάς με τον πόνο μου; Σα δε ντρέπεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @mug:γ....τα με τ΄αντηλιακά και τα τοιαύτα, βάλε το ένα, βάλε το άλλο, γίνεται το πρόσωπο ένα χάλι @ephee:όχι ρε φίλε...χάλι μαύρο, μήπως να φόραγε πανοπλία καλύτερα ? (κρύαδες, το ξέρω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. k symboylh... mhn kanete pote afelies stoys kalokairinoys mhnes: ektos apo thn parapanw zesth poy 8a sas xarisoyn, stis diakopes sas den 8a strwnoun pote me apotelesma na exete kati aka8orista maallakia na anemizoyn, p0te san kerata, p0te alliws... to mono poy katefernete inai na xarisete stous gyrw sas merika xronia zwhs ap to gelio poy 8a exoyn riksei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Joan:εγώ έχω αυτές τις γαμοαφέλειες :)Άμα με πετύχεις στο δρόμο, μη γελάσεις-πολύ-δυνατά. Ιδρώτας μαζί με αφέλειες, δε σου λέω τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το συχνο λούσιμο(2 φορές τη μέρα??!!!) δεν κάνει καλό στα μαλλιά αλλά ούτε και στο κεφάλι το ίδιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. amalthia, αυτά είναι θεωρίες που θα ίσχυαν αν δε μέναμε στην Αθήνα (εγώ μένω, δυστυχώς) αλλά κάπου χωρίς τόσο νέφος, και ειδικά για μένα, με όλο μου τον ιδρώτα να βγαίνει από το κεφάλι μου (κι από πουθενά αλλού), δεν έχω άλλη επιλογή.
    Και τα μαλλιά μου, όσο και το κεφάλι μου είναι υγιέστατα (απ'έξω..) απλά, ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πωπωπω
    εγώ έχω και γένια αλλά δεν κάνω έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή