Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Σύντομες ειδήσεις

1. O Justin Bieber θα γράψει την αυτοβιογραφία του. Κι εγώ θα ξεράσω.

2. Η μέρα έχει μικρύνει. Επικίνδυνα.

3. Προβλέψεις για 300.000 άνεργους στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2011


9 σχόλια:

  1. 1. "Πρέπει να ήταν Αύγουστος του 2008, ή Σεπτέμβριος, δε θυμάμαι, όταν εμφανίστηκε σπυράκι στο πρόσωπό μου. Τηλεφώνησα στον Scooter Braun και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί στα studios υπήρχαν make-up artists. Ηρέμησα. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ το συναίσθημα απαισιοδοξίας που με πλημμύρισε εκείνο το πρωινό. Από τότε όμως βλέπω τη ζωή διαφορετικά. Αυνανίζομαι χωρίς ενοχές και ξέρω πως όλα αυτά που έμαθα στο Δημοτικό πριν πέντε χρόνια θα με συνοδεύουν για πάντα και θα είναι φάρος στις επιλογές μου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελληνάκι, τώρα που ξέρω ότι αυνανίζεται χωρίς ενοχές, ηρέμισα.
    Ποιός είναι αυτός βρε παιδιά; που παίζει; δεν έβγαλα άκρη με το λινκ.

    για 1.000.000 λένε ψαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα έχει προβλήματα τα παιδί μην το γελάτε όλοι τον κοροιδεύουν στο youtube τον καημενούλη. Έλα ρε συ cofeemug εδώ είχα κάνει ολόκρηρη καμπάνια να σας τον γνωρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ellinaki:lol @mug:στο link http://touiter.blogspot.com/2010/08/bieber-bieber-fever.html θα σου λυθούν οι απορίες :)@καθυ:εσύ τα φταις που μας τον έφερες τον νιάνιαρο εδώ μέσα, μόλις βγάλει τη βιογραφία του θα στου στείλω αντίτυπο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάθυ τον θυμάμαι αλλά δεν τον έχω δει κάπου. παίζει σε ταινίες. εφηβικές ταινίες; γι αυτό δεν τον ξέρω; μπας και παραγέρασα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Mug:ένα πιτσιφρίκι που τον έκανε σταρούμπα το MTV είναι, μόλις 16 ετών. Και σκέφτεται να γράψει την αυτοβιογραφία του. Με χορηγό το Clearasil υποθέτω. Ιουυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά έκανες και έβαλες τον τζάστιν πρώτη είδηση...απ'οτι φαίνεται γνωρίζεις τι διψά να μάθει ο κόσμος.

    απόδειξη? όλοι γι'αυτόν σχολίασαν!χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι coffeemug άλλο υπόθετο μάλλον λες εσύ. Λες τον τύπο καλό παιδί με ρομαντική ψυχή http://www.imdb.com/name/nm1374980/ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @amalthia:είδες, είδες...άμα έχεις ψυχολογήσει το κοινό σου, του δίνεις αυτό που θέλει @kathy:που τον θυμήθηκες κι αυτό τον metrosexual?Άραγε αυτό το μαλλί-κράνος τάχα μου Hipster, τάχα μου surfer look, το αγοράζουν κάπου όλοι αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή