Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Μπεεεε

Πόσο θα ήθελα να μην δουλεύω μεσημέρια και να ήμουν για μπάνιο τώρα..εναλλακτικά ας ήμουν σπίτι μου στην Αθήνα να βλέπω Μπεεεεywatch και να τρώω παγωτά...το ξέρω δεν ταιριάζει η θάλασσα με το αμέρικαν σόου αλλά στην αναμπουμπούλα καλό και το χαλάζι.Όταν βλέπω Μπεεεywatch ή Μπεεεβερλυ Χίλς έχω τον ίδιο σταχιρδισμό με το να αράζω στη παραλία.

15 σχόλια:

  1. και γενικά είναι φρίκη να δουλεύεις μεσημέρια,ειδικά όμως ιουλίου... σε σέβομαι και σε συμπονώ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο μ'αρέσουν οι καραμελίτσες θα 'θέλα να 'χα δύο σακουλίτσες... Καιρός να αραιώνουν και μένα τα απογεύματα δεν την παλεύω άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδιά τί ώρες θέλετε ακριβώς να δουλεύετε για να το κανονίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εγώ 10-14 για να πηγαίνω μετά σπίτι, να τρώω, να κοιμάμαι και κατά τις πέντε που θα ξυπνάω να έχω όλη τη μέρα (και τη νύχτα) μπροστά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ δουλεύω 9-1 αλλά παραλία δεν έχει κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τόσο δα,προκαλείς lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ναι,το καλυτερο ωραριο ειναι 10 με 2,



    και μετά ξύπνησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λάθος, κοιμάσαι ακόμη.

    όταν διευθετήσουμε το ωράριο, να μου πείτε και πόσα θέλετε να παίρνετε. μην το αφήσουμε έτσι αδιευκρίνιστο. σας θέλω χαρούμενους και ικανοποιημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με ένα χιλιάρικο σου κάνω και φρέντο σένιο. Και καπουτσίνο άμα θες με αφρόγαλα πούπουλο όπως έμαθα στην μαμά πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κάθυ λίγο ακριβός είσαι. αφρόγαλα δεν μου αρέσει, σαν σαπουνάδα είναι. το γάλα το θέλω μέσα στον καφέ, όχι να επιπλέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε προσφέρω όμως την ξέγνοιαστη παρουσία μου και την χαρούμενη μου διάθεση εκτός των άλλων. Το αφρόγαλα ούτε εμένα μου αρέσει. Μετά από όσα πέρασα με τις ψωνάρες που παρήγγειλαν όλο καπουτσίνο στο στρατό το σιχάθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Coffee εγώ μπορώ να μην δουλεύω καθόλου; Κ μη σκας! Δεν θέλω μισθό... Μια πολυκατοικία στο Κολωνακι θέλω μονο και να εισπράττω τα νοικια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kathy, amalthia, προσλαμβάνεστε. Βάλτε μαγιώ κι ελάτε σήμερα κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή