Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Επιτέλους!!


Επιτέλους βρε κορίτσια!!!

Όταν φοράμε λινό άσπρο παντελόνι δε φοράμε και άσπρη (κάτασπρη) βράκα από μέσα!!

Δηλαδή, έλεος! Στο 2010 βρισκόμαστε!!

Τα seamless εσώρουχα δεν τα έχετε ακουστά?

10 σχόλια:

  1. Αντιπαρέρχομαι το λευκό παντελόνι (το οποίο και απορρίπτω συλλήβδην), και εφιστώ την προσοχή στα σούργελα με λευκό, κίτρινο ή ροζ μπλουζάκι και μαύρο σουτιέν "από άποψη"..

    Το ξέρουμε ότι φοράς σουτιέν κοπέλα μου, καμία δε γεννήθηκε με βυζιά που έχουν υφή δαντέλας... (εκτός από αυτές που κλάνουν γιασεμιά) Αλλά αυτό, είναι απλά ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζονται τα seamless εγώ προτείνω στρινγκ να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ephee:ιουυυυ, μιλάμε ιουυυυυυ! Το είχε φορέσει η Κάρι στο SATC κι από τότε όλες ξετσουμίσανε. Kαι καλά να είσαι πιτσιρίκα να τα κάνεις αυτά, αλλά που τα φοράνε και κάτι γριέντζες?Τζιζαςςς @kathysteras:κι αυτό φαίνεται μέσα απο το παντελόνι, seamless και πάλι seamless

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, αυτό θα φταίει που το θεωρώ κακόγουστο.. Που δε βλέπω SATC. Σνιφ-κλαψ-οδύρμ-σμπαρακουάκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι τι γυναίκα είσαι όχι τι φοράς. Δείξε σε έναν οποιονδήποτε άντρα τη Τζολί με βράκα όπως της φωτογραφίας μέσα από φουστάνι να δουμε την έπαιρνε ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εεεεε συμφωνώ με τις κυρίες της παρέας σαφώς και αμετάκλητα lol αλλά πρέπει να παραδεχτώ οτι είναι εύστοχο το σχόλιο του καλου-παιδιού-αλλά μας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ephee:σμπαραγουάτ? @kalo paidi: το φαντάζεσαι να τη δει έτσι ο Μπραντ? Θα τρέξει πίσω στη Τζένιφερ @kihli:κι εσύ κατά της βράκας, έξελεντ, έξελεντ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τς! Δεν έχετε καταλάβει τίποτα νομίζω...

    Αυτό δεν είναι μια απλή βράκα! Όχι, φίλοι και φίλες. Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη αγορά που θα μπορούσε και έχει υποχρέωση κάθε γυναίκα να κάνει!

    Βρισκόστε στην παραλία, όλα τα δεντράκια είναι πιασμένα και δεν έχετε ομπρέλα. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΑ. Κάντε ένα έτσι, βγάλτε το εκπληκτικό αυτό βρακάκι και κάντε το ΤΕΝΤΑ.

    Είστε για πιΚνιΚ και ξεχάσατε τραπεζομάντηλο; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

    Θέλετε να βάλετε μια μοναδική μπλούζα που θα προκαλέσει όλα τα βλέεεμμματαα; Περάστε από την μια τρύπα το κεφάλι κι απ την άλλη το ένα χέρι. Αν θέλετε να μην είναι πολύ αποκαλυπτική, πάρτε τα κοδρόνια από τα αθλητικά του γιού σας και κάντε τα ζώνη!

    Έπεισα κανένα ή να συνεχίσω?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζοάν, μ έκανες και λύθηκα στα γέλια!
    αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Joan:γουάου! Η πολυχρηστική βράκα, I like that @happypepper:γι' αυτό είμαστε εδώ βρε, για να σκορπίζουμε το γέλιο στους συνάθρωπες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή