Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Κυριακάτικη ξενέρα

Λάθος νο1: ανοίγεις το κινητό πριν φτιάξεις καφέ.
Λάθος νο2: χτυπάει και το σηκώνεις
Αποτέλεσμα: Το κοιμισμένο μυαλό αδυνατεί να βρει δικαιολογίες και αναγκάζεσαι να πας για φαγητό στου διαόλου τη μάνα με άτομα αδιάφορα...αντίο Κυριακή!

7 σχόλια:

  1. Πρόσεξέ με: Βλάχικη γάστρα. το όνομα μόνο τα λέει όλα. Δεν έχω ξαναπάει αλλά επειδή δεν παίζει να πάω στις 2 και να μου πουν:μεταβολή και ξαναέλα στις 5, πήρα τηλέφωνο και ο ταβερνιάρης με ρώτησε "να σας κρατήσουμε και λίγο γάστρα;" η οργάνωση στο έπακρο.
    Καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίρνεις τηλέφωνο του διαόλου τη μάνα, και της λες ότι έχασες τα κλειδιά σου. Συνεπώς δε μπορείς ούτε να φύγεις και να αφήσεις το σπίτι ξεκλείδωτο, ούτε να γυρίσεις χωρίς κλειδια..

    (έλεος, όλα από μένα τα περιμένεις;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...μόνο μη μου πεις ότι του διαόλου η μάνα είναι φόλα-ουερ του ίτερ, γιατί θα το φάω το πληκτρολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα ρε,δεν μπορεί να είναι και *τόσο* χάλια (είπε,και άρχισε να γελάει σαρδόνια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλαχικη γάστρα-παρέα 0-1. όπου γάστρα είναι αρνί ή κατσίκι και μαζί μέσα οι πατάτες, τίγκα στο λίπος αλλά ως μη ειδικός πού στο καλό να το ξέρω. Οκ γάστρα τέλος για πάντα. μπλιάχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν το πρωί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. !!!!!!!!!!! Κλείνεις το κινητό? Έχεις το θράσσος και κλείνεις το κινητό? Σκέψου σενάριο τώρα ε, δεν σε βρίσκουν στο κινητό και αποφασίζουν να έρθουν και να σου χτυπάνε τα κουδούνια μέχρι να αποφασίσεις να ξυπνήσεις και να τους ανοίξεις. Και εκεί χαιρέτα τις δικαιολογίες και τα σχετικά. αχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ Σβουρηχτό θα σε πάρουνε για φαγητό.

    Ephee πολύ καλή δικαιολογία πάντως. Θα την σημειώσω σε περίπτωση που την χρειαστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή