Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Μυστήριο πράμα

 Όταν τρώω παγωτά και όταν πίνω μπύρες κάνω καύσεις και καίω θερμίδες!Αλήθεια σας το λέω...λειτουργούν ως λιποδιαλυτικά για μένα...εσείς με τι το καταφέρνετε αυτό?
(κοινώς:τι τρώτε/πίνετε κάθε κάθε μα κάθε μέρα?)

13 σχόλια:

  1. περιμένεις τώρα να σου πούμε κάτι επιστημονικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε ναι,για να είναι στο ίδιο ύφος με την ανάρτηση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παν είναι να μην τρως με άγχος! Όταν τρως και λες "πόσες θερμίδες να χει αυτό?" ή "θα παχύνω" ή τελευταία μπύρα για σήμερα μην κάνω κοιλιά τότε όλο το φαγητό μετατρέπεται σε λίπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελείωσα! Γιούπι για για.. Τελείωσα! Με την απογραφή ντε! Χα! Τους κατατρόπωσα. Συμπλήρωσα όλα μου τα στοιχεία.. Ευχαριστώ, ευχαριστώ!
    Εγώ τρώω άπειρες ποσότητες 5 φαγητών. Συμφέρω.. Να με προτιμήσετε.. :) Τίποτα παρ' όλα αυτά δε λειτουργεί λιποδιαλυτικά σε μένα. Μόνη μου τα καίω ;)

    Το σχόλιο μεγαλύτερο από την ανάρτηση; Έπρεπε γιατί χαίρομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα διάστημα μεγάλης ερωτικής απογοήτευσης δεν έτρωγα τίποτα και ζούσα από τα δάκρυά μου. Ήταν ο ορισμός της αυτάρκειας και τις ανακύκλωσης.
    Κατά τα άλλα τίποτα μα τίποτα δεν δρα λυποδιαλυτικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ αυτό το γαμοπρόβλημα έχω. Να τρώω και να μην παχαίνω. Να πίνω και να μην παχαίνω. Και να προσπαθώ να πάρω κανα γαμοκιλό, να μη με παίρνει ο γαμονοτιάς μαζί με την αρμύρα και τίποτα.

    Τι μου το θύμισες τώρα? Πάω να μπουκωθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο που δρα λιποδιαλυτικά είναι να το ράβω. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τρώω κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο. Νομίζω η μόνη συνήθεια είναι ο καφές το πρωί κι αυτός μισός. Ολα τα άλλα, ότι τύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέρα από το στάνταρ "καφές-τσιγάρο-χέσιμο" τίποτα άλλο δεν είναι αυστηρά καθημερινό. Πόσο μάλλον όταν διαγωνίζεσαι με τον άλλο ποιος μαγειρεύει καλύτερα.. Σκέτη καταδίκη!

    Αυτή μου, κι εγώ τελείωσα με τη μαλακία την απογραφή! Tώρα μένει να κάνω και των συναδέλφων, και να πληρώσω το δάνειο μέσω e-banking..(TΣΣΣΣΣΣ, δεν είμαι πολύ high tech;;!!)
    Εκεί που ήθελε βαθμό κρατήθηκα μη βάλω συνταγματάρχης, κι έβαλα παύλα να πάει στα κομμάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τί τρώω??

    απ'όλα και σε ποσότητες :/
    και με βρίζουν που φαίνεται το αντίθετο

    μα τί άνθρωποι υπάρχουν Θεέ μου τσκ τσκ τσκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kihli μας ζηλεύουν εμάς που τρώμε χωρίς άγχος! Μη μασάς. Η μάλλον μάσα όσο θες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όντως! να τρώμε χωρίς άγχος αλλά όχι ασυναίσθητα...το μέτρο βρε παιδιά!να κρατάμε το μέτρο που έλεγαν και κάτι αρχαίοι!

    πάντως μην παρεξηγηθώ...όταν τρώω παχαίνω(αλλά μετά το ράβω και τα χάνω)..βέβαια αν ρωτήσεις ενα μοντέλο τι κάνει για να διατηρείται ακούς τα εξής "εγώ?χαχαχα τι-πο-τα!να φανταστείς το αγαπημένο μου σνακ είναι οι πατάτες τηγανιτές...αχ και η σοκολάτα!"

    ναι,μόνο που εννοούν ΜΙΑ πατάτα και ΕΝΑ ψιχουλο σοκολάτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή