Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δίλημμα σε κατάσταση σοκ

Θα ξαναμιλούσατε ή έστω θα συνεργαζόσασταν επαγγελματικά με κάποιον που ψήφισε χρυσή αυγή?
(Για ζήτημα φιλίας δεν το συζητάμε...)

7 σχόλια:

  1. Κάνω ιδιαίτερα μαθηματικά σε μια μικρή που μου αμόλησε χαρωπά οτι θα ψηφιζαν χρυση αυγή στην οικογένεια.Να τις μάθω οτι 1+1=3 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός να τελειώνει αυτό το άλλοθι που μας έδωσε η κρίση στην μαλακία και εκφράσεις ''Μια χούντα θα μας σώσει'' κτλ. Εντάξει και η χαζομάρα έχει τα όρια της ρε παιδί μου και στο στρατό κάναμε πολυ υπομονή αλλά μιλάμε για επικίνδυνες καταστάσεις πλέον. Οπότε τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ποιούς μπορούμε να θεωρήσουμε εξελιγμένους πίθηκους και ποιούς όχι.

    Αλλά επαγγελματικά γάμησε τα είναι δύσκολη απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν μπορούσα όχι. Έχω και ξάδερφο που ψήφισε και τα έχω βρεί σκούρα. Καλώς σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα είχα μεγάλο δίλημμα και θα προσπαθούσα να συζητήσω μαζί του να καταλάβω τους λόγους που το έκανε. Καλησπέρες σολομώντειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχεμ, Αχεμ...και μούμπλε μούμπλε...Βασικά ξέρω αρκετούς που τους ψήφισαν. Μάλλον πρέπει να κόψω τη καλημέρα σε αρκετό κόσμο or what?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπό κανονικές συνθήκες η απάντηση είναι "όχι". 'Ομως δεν ξέρουμε πώς νοιώθουν οι άνθρωποι που βρίσκονται στον κλοιό της κατάληψης περιοχών της χώρας από τους λαθρομετανάστες. Φυσικά, προσωπικά, δεν θα ψήφιζα ποτέ φασισμό, ό,τι κι αν μου υπόσχονταν ή όσο κι αν με βοηθούσαν, αλλά δεν μπορώ να καταδικάσω έναν συνάνθρωπο που ένοιωσε διαφορετικά ούτε να τον χαρακτηρίσω φασίστα. 'Οπως δεν μπορεί να χαρακτηρίσει φασίστες κάποιος τα εκατομμύρια των Γερμανών που ψήφισαν τον Χίτλερ τότε, μιά που αυτοί αναζητούσαν πόρτα εξόδου από τη φτώχεια και την ανεργία που τους την άνοιξε ο φασίστας δικτάτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή