Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Κλισεδογειτονοκουβέντα 8 το πρωι

Γριά γειτόνισσα που δεν έχει τίποτα να κάνει και κάθεται στην είσοδο της πολυκατοικίας:
Τι κάνουν αυτοί?
Καλό παιδί αλλά: Τους μετρητές του νερού ελέγχουν.
Γ: Α! Μας ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ, θα μας έρθει και το νερό όπου να ναι...
Κ: Τι 'α κάν'ς...

7 σχόλια:

  1. Είναι σοφοί αυτοί οι γέροι το έχω επισημάνει εγώ. Ε,πες της και συ τι ''να κάνεις όλο πληρώνουμε και πληρώνουμε μόνο αυτος ο αυτιάς μας καταλαβαίνει'' να συνεχιστεί η κλισεδοκουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επίσης: τι θα γινει με αυτή τη κρίση, μου έκοψαν τα επιδόματα, δε θα έχουμε να φάμε κλπ.κλπ. Από κλισέ άλλο τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι που έπρεπε να φύγω για δουλειά και που αυτή είναι γενικά ασταμάτητη. Το ρεκόρ της ήταν να με κρατήσει 10 λεπτά στην είσοδο Σάββατο βράδυ κι ενώ ήδη είχα αργήσει σε ραντεβού μιλώντας μου για τα καλοριφέρ της πολυκατοικίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άστα να πάνε. Και άμα τις πιάσει, δε σταματάνε με τίποτα. Μετά αρχίζουν: Γι' αυτούς που δε πληρώνουν κοινόχρηστα, γι' αυτούς που τραβάνε το καζανάκι στις 3 το πρωί, για τη συνέλευση της πολυκατοικίας. Ώχουυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά κάθε πολυκατοικία έχει και από έναν τέτοιο γραφικό γέρο/γριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμένα η παλιά μου γειτόνισσα-γριά μου μίλαγε για τα λουλούδια της και έκλαιγε,με καλούσε σπίτι της,πήγαινα,με κέρναγε σοκολατάκια,δεν τα τρωγα,μου έλεγε για παλιά της φλέρτ με αξιωματικούς του Βασιλικού Ναυτικού,ήθελε να μου γνωρίσει τον απέναντι που ήταν ομορφούλης κ.λ.π κ.λ.π Αυτή δεν παντρεύτηκε κανέναν,έκανε τη ζωούλα της..και τώρα έμαθα πως τα ανίψια της την πήγαν σε γεροκομείο.

    μωρέ δεν ήταν κακιά,λίγη κουβεντούλα ήθελε και εγώ της την πρόσφερα...φοιτήτρια ήμανε δεν είχα υποχρεώσεις και της έκανα το χατίρι για λίγη πάρλα!

    αποτέλεσμα? όταν αρρώσταινα πάντα μου έφερνε τα πιο σωστά φάρμακα απο το φαρμακείο του ανιψιού της.

    α μωρέ τι μου τη θυμίσατε την Κα Πόπη και τον σκύλο της τον Αλήτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ιστορία της ζωής μου.. Γκρρρρρρμφφφφφφ!
    Η μία πιάνει μπαλκόνι στο δεύτερο, η απέναντι από το ισόγειο που κάθονται και ουρλιάζουν σαν τα ζώα μέχρι τη μία τη νύχτα ανεβαίνει θεωρείο για καφέ, και η σκυλού έχει βγάλει καρέκλα κανονικά στο πεζοδρόμιο και κοζάρει μην κλάσει κανένας περαστικός και δεν του'χει δώσει την άδεια..
    Θέμα συζήτησης: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    Και ναι.. είμαι κι εγώ στους άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή